Fevzipaşa Ortaokulu

Vizyon: Okulumuz için belirlenmiş olan eğitim-öğretim programını,çevre faktörlerini de dikkate alarak,etkili ve verimli bir şekilde uygulamak ,öğrencilerin kabiliyetlerine ve inançlarına uygun bir eğitim hizmeti sunmak,onların sosyal,kültürel ve ekonomi ihtiyaçalarını karşılayacak yeteneklerini geliştirmelerine ortam hazırlamak ve okulda öğrenmenin kalitesini artırmak temel işlevimizdir.

Misyon: Düşünme, anlama, araştırma ve sorun çözme yetkinliği gelişmiş; bilgi toplumunun gerektirdiği bilgi ve becerilerle donanmış; millî kültür ile insanlığın ve demokrasinin evrensel değerlerini içselleştirmiş; iletişime ve paylaşıma açık, sanat duyarlılığı ve becerisi gelişmiş; öz güveni, öz saygısı, hak, adalet ve sorumluluk bilinci yüksek; gayretli, girişimci, yaratıcı, yenilikçi, barışçı, sağlıklı ve mutlu bireylerin yetişmesine ortam ve imkân sağlamaktır.

Başarılar:

Saatler: DERS BAŞLAMA-06:50 DERS BİTİŞ-12:30
Servis Bilgisi: YOK
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://fevzipasaortaokulu.meb.k12.tr

Adres - FEVZİPAŞA MAH. ŞEHİT ADNAN GÖÇER 10 CAD. FEVZIPASA ILKOKULU BLOK NO 10 REYHANLI / HATAY

Öğretim Şekli :

Yerleşim Yeri - KÖY